Ingrediente
- 100-150 g broccoli
- 1 morcov
- 1/2 ceapa alba
- 1 ou
- 50 g parmezan ras
- 1-2 linguri faina
- sare/piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Buchetelele de broccoli se pun la fiert in apa cu putina sare pentru circa 10-15 minute,se scurg de apa si se pun pe o farfurie.
Cu un cutit tocam cat mai marunt broccoli fiert.
Morcovul il dam pe razatoarea mare,ceapa o tocam marunt,amestecam cu broccoli taiat marunt,condimentele,parmezanul si faina si amestecam pana cand se omogenizeaza.
Cu palmele umede formam chiftelutele,le punem la prajit in ulei incins.
Se scot pe un servet de bucatarie.
Se servesc atat calde cat si reci.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de broccoli cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (37)
|