Chiftele de porc cu cartof si susan

Postat de gurita_ta2005 in Porc
1 Iun 2016 | 3983 vizualizari
Chiftele de porc cu cartof si susan

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 cartof
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 catel de usturoi
  • 1 felie de paine
  • 1/2 legatura marar
  • sare/piper
  • faina
  • 2-3 linguri de susan
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea tocata se pune intr-un castron inalt,se adauga condimentele,ceapa tocata marut si usturoiul pisat.

Paine se taie cu un cutit cat mai marunt,la fel si mararul,punem si oul si amestecam ingredientele.

Cartoful se curata de coaja,si se da pe razatoarea mare,se lasa cateva minute dupa care se scurge de zeama si se pune peste carnea tocata.

Se amesteca bine toate ingredientele,se formeaza chiftelele si se pun pe o farfurie.

Intr-o farfurie adanca punem 4-5 linguri de faina,susanul si putin piper si amestecam.

Trecem chiftelele prin faina si punem la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu cartof si susan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (34)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Se lasa peste noapte la inmuiat. A doua zi, fasolea se...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza acra cu afumatura

Postat de Corina33

Sarmale in foi de varza acra cu afumatura

Se spala varza din mai multe ape, se desprind frunzele de pe cotor si se curata de nervuri. Cele mai micute se taie fasii si se pun intr-o oala mare in care vom fierbe sarmalele. Sunca afumata se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2016, 10:35
Mmm, ce bine arata!
la 01.06.2016, 10:37
multumesc camelya
la 01.06.2016, 10:38
bune bune
la 01.06.2016, 10:45
sunt foarte frumoaseeee si aspectoase
la 01.06.2016, 10:48
motan

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking