Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Postat de sufletista in Mancaruri cu carne
22 Apr 2020 | 2036 vizualizari
Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui tocata (eu am folosit piept de pui)
  • 400 g fleica de porc tocata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 oua
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4 linguri pesmet
  • 2 oua
  • 500 g fulgi de porumb

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam carnea de pui cu carnea de porc.

Ceapa, usturoiul, mararul le tocam marunt (eu am folosit robotul de bucatarie)

Adaugam peste carne impreuna cu cele 3 oua batute putin,pesmetul si condimente dupa gust.

Amestecam pana ce se omogenizeaza si dam la rece 30 min.

Intre timp maruntim fulgi de porumb cu robotul.

Cu mainele umede formam chiftele  de marimea unei nuci mai mari.

Trecem chiftelele prin cele 2 oua batute cu un praf de sare dupa care le tavalim prin fulgi de porumb.

Le prajim in ulei incins pe ambele parti pana ce se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele in crusta din fulgi de porumb

Postat de merisor67

Chiftele in crusta din fulgi de porumb

Trecem cele două tipuri de carne prin mașina de tocat și le amestecăm bine. Trecem tot prin mașina de tocat, ceapa și usturoiul, curățate și clătite cu apă rece. Curățăm...

Citeste continuarea

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt. Se pun si 2 linguri de faina(era prea moale compozitia),se amesteca bine. Cu mana umeda...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2020, 21:47
la 22.04.2020, 21:52
la 22.04.2020, 22:48
la 22.04.2020, 23:46
La chiftelute nu pot lipsi
la 23.04.2020, 08:40
tare bune

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking