Ingrediente
- 700 g piept de pui;
- o ceapa;
- un morcov;
- un cartof;
- 100 g paine;
- 3 catei de usturoi;
- maghiran uscat;
- oregano uscat;
- o lingurita de boia de ardei dulce;
- piper;
- sare.
Mod de preparare
Se spala pieptul de pui, se scurge de apa si se se da prin robot.
Ceapa se curata de foi, se spala si se da prin robot.
Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoare.
Cartoful se curata de coaja, se spala si se da pe razatoare.
Painea se da prin robot impreuna cu cateii de usturoi curatati de foi si spalati.
Toate aceste ingrediente se pun intr-un castron si peste ele se adauga sarea, piperul, boiaua si ierburile aromatice. Se amesteca.
Se pune 1 l apa in tava gratarului electric, se conecteaza la priza, se aprinde si se lasa sa se incalzeasca 2-3 minute.
Se formeaza chiftelute plate si se aseaza pe gratar, rumenindu-se frumos pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|