Ingrediente
- 500 gr rosii
- 1 ceapa
- 1 ou
- 1 cana faina
- 1/2 lingurita oregano
- Sare
- Piper
- Ulei pentru prajit
Mod de preparare
Spalam rosiile, le curatam de pielita si le taiem cubulete cat mai mici. Ceapa o tocam marunt.
Amestecam rosiile cu ceapa, adaugam oul, faina, oregano, sare si piper dupa gust. Cantitatea de faina variaza in functie de cat lichid lasa rosiile, dar aluatul trebuie sa fie destul de moale. Amestecam totul foarte bine.
Punem ulei la incins, intr-o tigaie neaderenta. Luam cu lingura din compozitie si punem in tigaie. Prajim chiftelele doua minute pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde cu piure de cartofi, pilaf de orez, mazare scazuta sau dupa preferinte. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|