Ingrediente
- 1 kg carne de porc
- 2 oua
- 4 catei de usturoi
- 1 morcov
- 2 cartofi
- faina
- 1 lingurita sare
- ierburi de gradina Delikat, dupa gust
- cateva fire de marar si patrunjel
Mod de preparare
Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, ierburile de gradina, cartofii rasi, morcovul ras si verdeata tocata marunt.
Se formeaza in mainile umede sfere care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins pana devin maronii.
Fiind vara, am ales ca garnitura o salata de legume cu fasole rosie.
Portii: 8
Timp total: aprox 1h 15min
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/chiftele-de-vara-cu-ierburi-de-gradina.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de vara cu ierburi de gradina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|