Ingrediente
- 500 gr carne tocata de pui
- 1 cartof
- 2 oua
- 3 catei de usturoi
- cimbru
- 1 lingurita de mustar cu maioneza
- sare
- piper
- Ptr sos:
- 1 lingura faina
- 3 linguri ulei
- 400 gr rosii conserva cubulete
- 3 lingurite de zahar
- sare
- busuiocLasam 10 minute la fiert.Pofta buna.
Mod de preparare
Punem carnea tocata intr-un castron impreuna cu cartoful ras,usturoiul pisat,sare,piper,lingurita de mustar,cimbru,oule si amestecam pana obtinem o pasta omogena.Incingem uleiul intr-o tigaie si formam chiftelute mai plate cu mana si le prajim.Le scoatem pe rand pe un prosop de hartie ptr a mai absoarbe uleiul.
Sosul il preparam : intr-o cratita punem uleiul si lingura de faina,lasam cateva secunde si dupa aceea adaugam rosiile cubulete din conserva si amestecam ptr ca sa nu se formeze cocoloase.Se adauga pe rand praful de sare,zaharul si busuiocul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de pui cu sos dulce" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|