Chiftele din carne de pui cu sos dulce

Postat de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne
12 Mar 2015 | 3431 vizualizari
Chiftele din carne de pui cu sos dulce

Ne plac chiftelele si mai ales alaturi de sosul dulce al Timeei.

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru
  • 1 lingurita de mustar cu maioneza
  • sare
  • piper
  • Ptr sos:
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • 400 gr rosii conserva cubulete
  • 3 lingurite de zahar
  • sare
  • busuiocLasam 10 minute la fiert.Pofta buna.

Mod de preparare

Punem carnea tocata intr-un castron impreuna cu cartoful ras,usturoiul pisat,sare,piper,lingurita de mustar,cimbru,oule si amestecam pana obtinem  o pasta omogena.Incingem uleiul intr-o tigaie si formam chiftelute mai plate cu mana si le prajim.Le scoatem pe rand pe un prosop de hartie ptr a mai absoarbe uleiul.

Sosul il preparam : intr-o cratita punem uleiul si lingura de faina,lasam cateva secunde si dupa aceea adaugam rosiile cubulete din conserva si amestecam ptr ca sa nu se formeze cocoloase.Se adauga pe rand praful de sare,zaharul si busuiocul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de pui cu sos dulce" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura din carne de strut

Postat de panacris

Friptura din carne de strut

Sosul de soia, muștarul și uleiul de măsline se amestecă până se omogenizează. Se unge carnea de struț decongelată, ce se pune într-un vas de sticlă, de preferat, se...

Citeste continuarea

Cartofi cu carnati la cuptor

Postat de sufletista

Cartofi cu carnati la cuptor

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare pana ce intra furculita in ei, ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca, dupa care ii curatam de coaja. Intr-o tava unsa cu unt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2015, 11:53
la 12.03.2015, 11:56
la 12.03.2015, 12:00
ai facut ceva grozav adaugand maioneza cu mustar,ORIGINALE!
la 12.03.2015, 12:09
la 12.03.2015, 12:12
Bune chifteluțe!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking