Chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc
Postat de simona72 in Peste 3 Iun 2019 | 3900 vizualizari
Salaul de Nil are carnea alba, iar consistenta pestelui este una ferma. L-am folosit cu succes atat prajit, dar si tocat in diferite retete. Una dintre ele este cea de astazi.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 03.06.2019, 16:37
Bun bun
la 03.06.2019, 16:42
Aoleu, ce bine arata! Imi ploua in gura!
la 03.06.2019, 16:48
O bunatate!
la 03.06.2019, 17:21
light si pe placul meu !!!
la 03.06.2019, 18:18
Nu am mancat chiftele din peste dar arata tare bine ce ai facut!
la 03.06.2019, 19:24
n-am facut niciodata chiftele din peste, dar am mancat si-mi plac mult
la 03.06.2019, 20:29
Cat de bune sunt!
la 03.06.2019, 20:57
Mie imi place pestele in orice fel! foarte bune chiftelutele!
la 04.06.2019, 08:01
Arata tare bine!
la 04.06.2019, 14:11
bune
la 05.06.2019, 19:03
Tare frumos mai prezinti tu preparatele!
la 07.06.2019, 07:19
Bune!
la 08.06.2019, 16:59
tare bune sunt
COMENTEAZA