Ingrediente
- 1 piept de pui
- 2 oua
- 2 linguri cascaval ras
- 2 linguri smantana
- 2 linguri faina
- usturoi verde (cateva frunze)
- patrunjel verde (1/2 legatura)
- ceapa verde (1/2 legatura)
- marar verde (2 crengute)
- sare
- piper
Mod de preparare
Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie.
Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper.
Intr-un bol, batem ouale cu smantana, faina, adaugam peste carne, verdeturile tocate si amestecam bine pana ce se omogenizeaza, adaugam cascavalul ras si amestecam bine.
Incalzim uleiul si cu o lingura, adaugam din amestec.
Le prajim pe ambele parti, pana se rumenesc frumos, le scoatem intr-o caserola (in care am adaugat un servetel ).
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|