Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon

Postat de sufletista in Mancaruri cu carne
22 Apr 2018 | 2025 vizualizari
Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon

Ingrediente

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 5 catei usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2-3 linguri faina
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • Crusta
  • 2-3 cepe(depinde de marime)
  • 7 felii de jambon

Mod de preparare

Intr-un bol adaugam carnea, usturoiul pisat, ouale batute, cartofi dati prin razatoarea mica si storsi bine, morcovul dat prin razatoare, patrunjel si condimente dupa gust.

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza compozitia, acoperim cu folie si dam la rece 30 minute.

Ceapa curatata o spalam si o taiem in doua.

Desprindem cu grija foita cu foita avand grija sa nu rupem cele 4 foite mai mari.

Formam chiftele de dimensiunea cepei, aproximativ si cu foitele cepei imperechem cate 2 de marime egala. Fiecare ceapa o invelim cu cate o felie de jambon, sa fie bine stransa.

Chiftele in foi de ceapa le asezam direct in tava cu hartie de copt sau in forme de briose. Dam tava la cuptorul incalzit pentru 25-35 minute la 180 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sarmalute in foi de vita la CrockPot

Postat de Oana

Sarmalute in foi de vita la CrockPot

Spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute Lasati-le apoi sa se scurga intr-o sita...

Citeste continuarea

Bulz "Taci si înghite"

Postat de gicuta69

Bulz "Taci si înghite"

Din apa, lapte, malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit. Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie carnatii taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2018, 17:16
la 22.04.2018, 17:18
la 22.04.2018, 17:33
Ce chifteluțe ai mai făcut, Lau!
la 22.04.2018, 17:50
la 22.04.2018, 18:19
Interesante!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking