Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat
Postat de ala_oancea in Vita 27 Mai 2009 | 12865 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 27.05.2009, 15:42
la 27.05.2009, 16:03
Tare imi place cum ies chiftelele la cuptor. Numai asa le fac Nu le mai prajesc in ulei, ca si asa la cuptor mai lasa destula untura.
la 03.06.2009, 15:14
Cat pesmet se pune si din ce motiv? Sory daca e deplasata intrebarea...dar nu stiu! nu am folosit deloc pesmet.
la 03.06.2009, 16:17
Li, pesmetul se pune ca sa se lege compozitia de chiftele. Se pot pune si felii de paine inmuiate si stoarse. Eu prefer pesmet. Se pune ochiometric. Pui cate o lingura, doua, mai framanti un pic si vezi cat de inchegata este compozitia, sa poti sa modelezi ca lumea chifletele.
la 03.06.2009, 18:24
Multumesc frumos pt raspuns. Sunt incepatoare in ale bucatariei...
la 03.06.2009, 18:54
Li, pai aici ai gasit gashk vesela care te poate ajuta cu placere in fiecare zi. Vesela si priceputa!
la 04.06.2009, 13:15
F. f .f buna ideea ta, Ala. Sa stii ca o sa fac si eu chiftelele la cuptor de acum, pe mine cel mai tare la chiftele ma deranjeaza mirosul de prajeala, deci intampin ideea ta cu bratele deschise!!!
la 05.06.2009, 08:49
Da Flori, nici eu nu prea ma dau in vant dupa alea prajite in ulei. Sunt si mai uleioase chiar daca le pui pe hatie absorbanta, plus mirosul de prajeala ...
la 07.11.2009, 09:57
eu fac chiftele din carnea de gaina fiarta in supa cu legumele tot din supa si ies f bune.carnea de gaina e cam tare si de aceea fac chiftele
la 09.11.2009, 10:07
Da, foarte buna idee
COMENTEAZA