Ingrediente
- 400 g carne tocata amestec
- 1 ceapa
- 1 ou
- 2 felii paine
- marar
- condiment pentru chiftele
- vegeta
- piper
- boia
- PENTRU SOS:
- 500 ml rosii pasate
- 100 ml apa
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura otet balsamic
- 50 ml ulei
- vegeta
- piper
- sare
- zahar
Mod de preparare
Se amesteca carnea tocata cu ceapa data pe razatoare, oul, painea inmuiata si stoarsa, mararul si condimentele.
Se formeaza chiftelele cu mainile umezite.
Pentru sos se amesteca intr-un castron ceapa tocata, usturoiul taiat feliute, rosiile pasate, apa, otetul balsamic, condimentele si o lingurita de zahar.
In vasul slow cookerului Crock-Pot se pune uleiul si chiftelele.
Deasupra se toarna sosul.
Se seteaza pe modul High pentru 3 ore.
La final se poate presara patrunjel tocat.
Se serveste cald.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|