Chiftele uriase la gratar cu cartofi spiralati
Postat de Patricia_Iordache_79 in Porc 11 Apr 2013 | 8533 vizualizari
Nici nu stiam cum sa le numesc corect pe aceste chiftele.
Este, mai pe larg explicat, un amestec de carne modelat si copt pe gratar care se pune de cele mai multe ori intr-o chifla taiata pe jumatate pe langa cascaval, maioneza, salate etc
Eu le-am servit cu cartofi prajiti, salata si lipie ;) A fost delcios!!!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 11.04.2013, 11:10
Da si mieeeeeeee Paty , ca deja mi-e foame
la 11.04.2013, 11:12
foarte buna....imi ploua in gura!!!
la 11.04.2013, 11:12
Serveste, te rog
la 11.04.2013, 11:31
la 11.04.2013, 11:36
la 11.04.2013, 11:38
Bun, Bun
la 11.04.2013, 11:38
Super super!! chiftele d'astea fac si eu la pranz cu ceva salata langa , sau sos
la 11.04.2013, 11:46
e bn k is uriase ca asa e si foamea mea
la 11.04.2013, 11:46
Nici nu conteaza cum le spune,imi plac
la 11.04.2013, 11:51
Super!
la 11.04.2013, 12:07
mama ce bine arata!
la 11.04.2013, 12:14
ce bine arata
COMENTEAZA