Chiftele uriase la gratar cu cartofi spiralati

Postat de Patricia_Iordache_79 in Porc
11 Apr 2013 | 8533 vizualizari

Nici nu stiam cum sa le numesc corect pe aceste chiftele. Este, mai pe larg explicat, un amestec de carne modelat si copt pe gratar care se pune de cele mai multe ori intr-o chifla taiata pe jumatate pe langa cascaval, maioneza, salate etc Eu le-am servit cu cartofi prajiti, salata si lipie ;) A fost delcios!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 11.04.2013, 11:10
Da si mieeeeeeee Paty , ca deja mi-e foame
la 11.04.2013, 11:12
foarte buna....imi ploua in gura!!!
la 11.04.2013, 11:12
Serveste, te rog
la 11.04.2013, 11:31
la 11.04.2013, 11:31
la 11.04.2013, 11:36
la 11.04.2013, 11:38
Bun, Bun
la 11.04.2013, 11:38
Super super!! chiftele d'astea fac si eu la pranz cu ceva salata langa , sau sos
la 11.04.2013, 11:46
e bn k is uriase ca asa e si foamea mea
la 11.04.2013, 11:46
Nici nu conteaza cum le spune,imi plac
la 11.04.2013, 11:51
Super!
la 11.04.2013, 11:55
la 11.04.2013, 12:07
mama ce bine arata!
la 11.04.2013, 12:09
la 11.04.2013, 12:14
ce bine arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking