Chiftele/parjoale

Postat de gaby_d in Mancaruri cu carne
23 Oct 2011 | 11570 vizualizari

Toata lumea stie sa faca chiftele, nu ma indoiesc de asta. Chiar si eu v-am aratat cum le fac pe cele de pui, pe cele aromate, la cuptor sau chiftelutele-n sos tomat dar nu v-am zis niciodata cum le fac pe cele pentru aperitiv sau pentr-un pireut cremos cu smantana si unt. Nu e mare diferenta insa secretul sta in prajirea lor si faptul ca-s date prin ou. Modul de preparare (nu ingredientele) l-am preluat de la Anisoara , pe care o apreciez de mult timp pentru tot ceea ce face.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 23.10.2011, 18:44
tort? de la gaby?....vreau si eeeeu.....
la 23.10.2011, 18:46
Madi si daca vrem ,tot degeaba
la 23.10.2011, 19:41
bune bune parjoalele tale dar nu cer ca stiu ca nu dai
la 24.10.2011, 08:40
imi plac mult mult
la 24.10.2011, 10:45
ziceai ca mai sunt? In cazul asta vreau si eu
la 24.10.2011, 22:46
interesant date prin ou nu am auzit asa ca retin ideea
la 25.10.2011, 11:20
interesant date prin ou
la 27.10.2011, 13:59
Foarte interesant imi place
la 27.10.2011, 14:01
si mie
la 27.06.2012, 22:07
As manca niste chiftele
la 27.06.2012, 22:08
Fa-ti!
la 27.06.2012, 22:12
da' nu mai bine mananci parjoale Gaby?
la 27.06.2012, 22:12
si daca-ti faci,sa ma chemi si pe mine
la 21.12.2013, 11:38
la 03.12.2014, 13:38
le fac si eu azi

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking