Chiftelute cu de toate, la cuptor
Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri 1 Apr 2016 | 10373 vizualizari
Mai ales verzituri am pus, ca a dat coltul ierbii....
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 01.04.2016, 23:08
bune sunt
la 05.04.2016, 02:49
Mie imi plac si vreau si eu
la 11.04.2016, 06:38
pe-astea le-am ratat! Dar data viitoare sa-mi opresti portie dubla,te rog!
la 11.04.2016, 06:47
Bune!
la 11.04.2016, 13:58
Reteta e ok. Un singur lucru ma deranjeaza : carnea gata tocata. Eu nu cumpar niciodata carne gata tocata pentru ca nu este spalata si nu stiu ce s-a tocat acolo. Am cumparat de cateva ori si am luat de fiecare data plasa, ba era plina de seu, ba avea numai zgarciuri si bucatele mici de os, asa ca am zis ca pe mine nu ma mai prind de client la carnea asta. Chiar daca ti-o toaca in fata nu sta nimeni sa o spele si sa o curete de piei si zgarciuri. Asa ca eu imi cumpar bucata de carne pe care o vreau iar acasa o spal, o curat de piei, zgarciuri si surplusul de grasime(daca este cazul) si o toc cu ce vreau eu (ceapa, verdeata etc). Mi se pare ca asa e cel mai corect mod de a folosi carne tocata.
la 11.04.2016, 14:11
Eu am uitat sa-ti cer chiftele cand am trecut pe la tine ))
sa mai faci si pentru uituci
la 11.04.2016, 14:13
Si eu zic ca si Tina,nu mai cumpar carne tocata niciodata,mai ales ca mi-am achizitionat masina de tocat cu galbenii obtinuti pe site
COMENTEAZA