Chifteluţe cu legume în aluat

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
1 Ian 2013 | 5128 vizualizari

Tare mult îmi plac „trăistuţele” astea,mai ales dacă e o masă de sărbătoare.Am încercat două variante,biluţele din aluat în care am pus carnea cruda şi trăistuţele în care am pus chifteluţele prăjite.Am preferat a doua variantă deoarece noua ne place carnea mai „făcută”.Pentru că am folosit un aluat mai delicat,nu am putut să le las prea mult în cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 27.01.2013, 10:40
eu cum de nu am văzut asta
la 28.01.2013, 18:52
Gaby,pai incep sa-ti cam scape niste chestii )))
la 30.01.2013, 09:49
dupa o luna vad si eu bunatatea asta
la 30.01.2013, 10:15
Ancuto ))))mai bine ca ti se facea pofta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking