Chiftelute cu sos de ardei si rosii cu crutoane
Postat de simona72 in Retete Delikat 29 Iun 2018 | 3060 vizualizari
Ce este deosebit la reteta de fata? Nu o sa va vina sa credeti, dar crutoanele si apoi sosul sunt vedete! Eu fac in casa crutoanele. Sunt simplu de facut si de fiecare data am 2-3 felii de paine ramasa prin camara. Tai feliile cuburi, le stropesc cu putin ulei, cateva condimente de la Delikat, le dau la cuptor 5 minute sau pana devin crocante. Daca nu le folosesc pe toate le pastrez intr-un recipient cu capac si rezista foarte bine cateva zile.
In combinatie cu sosul dulce-pikant crutoanele se inmoaie la suprafata dar in interior raman crocante. Textura este una absolut minunata. La chiftele nu am adus imbunatatiri, am folosit o reteta clasica de chiftele. Ajutorul de nadejde au fost condimentele 100% naturale de la Delikat.
Inapoi la reteta
|