Ingrediente
Ne sunt necesare:
- 2 ouă mari
- 200 g susan
- 1 kg carne tocată de porc
- 1 legatură de mărar
- 1 legatură de pătrunjel
- usturoi, sare şi piper după gust
- făină albă de grâu
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Intr-un bol mai mărişor adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt, usturoiul pisat şi susanul. Presărăm sarea şi piperul după gust şi amestecăm compoziţia până se omogenizează complet.
Formăm apoi chifteluţele cu ajutorul unei linguriţe, le tăvălim prin făină şi le prăjim uniform.
Le scoatem pe un şervet de hârtie pentru a se absorbi uleiul în exces.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|