Ingrediente
- 500 g carne tocata
- 3 oua
- 2 cepe
- 2 cartofi mai mari
- 2 linguri de bulion
- sare
- piper
- patrunjel
- susan
Mod de preparare
Mai intai am pus carnea intr-un castron mare, am adaugat ceapa tocata marunt, bulionul, ouale, sarea , piperul si patrunjelul tocat marunt.
Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si apoi i-am stors de zeama. I-am adaugat peste compozitia de carne si am amestecat bine.
Tava am tapetat-o cu hartie de copt. Am format bilute mai mari, le-am pus pe hartia de copt, am presarat deasupra lor susan si le-am dat la cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc, aprox.50-55 de minute.
Le intorcem si pe cealalta parte dupa primele 20-25 de minute. Eu am scos o chiftea pe o farfurie si am taiat-o in doua sa vad daca sunt coapte in interior.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|