Chiftelute de carne si ricotta/urda in sos tomat

Postat de gaby_d in Mancaruri cu carne
3 Ian 2015 | 2347 vizualizari

Cand vrei ceva bun, fara prea mult timp petrecut in bucatarie, care sa poata fi reincalzit si consumat cu diverse garnituri – orez, paste, piure – incearca reteta asta de chiftelute in sos. I-o bunatate! Am facut-o pentru prima oara, inspirata fiind de un site strain, insa va deveni o mancare frecventa la noi in casa, a placut tuturor.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 03.01.2015, 16:58
ti-ai oprit din tigaie sa fii sigura ca-ti ramane...
la 03.01.2015, 17:01
timi, nici nu vazusem ca s-au postat iar rau
bata-l norocu pe adminu tehnic ))))))))))
la 03.01.2015, 17:09
mie nu imi place deloc si la descriere nu mai vezi nimic, e asa un sir infinit era mai fain inainte cand era spatiu intre fraze il puteai aranja altfel
la 03.01.2015, 17:09
lili, m-ai prins)))))))
la 03.01.2015, 17:10
bune bune
la 03.01.2015, 17:12
timi, io cred ca la descriere se poate aseza. la mine s-a asezat.
la 03.01.2015, 17:16
Da si la mine e ca si la tine, dar eu ma refeream cum era inainte , se separau frazele cu un spatiu mai mare, sigur stii cum era inainte
la 03.01.2015, 18:02
la 03.01.2015, 18:15
apetisante chiftelutele astea
la 03.01.2015, 19:05
Bune or fi fost!
la 03.01.2015, 20:26
Bune de tot!
la 03.01.2015, 21:11
Super faine...
la 04.01.2015, 18:59
Cu siguranta sunt delicioase !
la 13.12.2017, 09:22

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking