Chiftelute de conopida si broccoli

Postat de ladydi in Mancare copii
15 Noi 2016 | 5293 vizualizari
Chiftelute de conopida si broccoli

Deoarece piureul meu de conopida si broccoli nu a avut mare succes la pitic :( m-am gandit sa il pacalesc cumva sa manance si uite asa au aparut chiftelute de conopida si broccoli... Si a mancat. Sâc! Reteta de piure o gasiti aici: http://www.bucataras.ro/retete/piure-de-conopida-si-broccoli-79892.html

Ingrediente

  • 800 g piure de conopida si broccoli
  • 150 g specialitate branza de capra cu chia si seminte de dovleac (productie proprie) 
  • 1 ou
  • 1 praz
  • cca 200 g pesmet

Mod de preparare

Preparam piureul dupa reteta de mai sus. Dam branza la robot impreuna cu un ou, pana se face o pasta. Tocam prazul marunt. Intr-un vas incapator, punem piureul, pasta de branza, prazul si cca 100 g pesmet si amestecam pana se omogenizeaza. In cazul in care compozitia este inca apoasa, mai adaugam pesmet. Formam chiftelute si le dam prin pesmet. O parte le-am prajit in ulei incins iar cealalta parte le-am dat la cuptor. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de conopida si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftelute la multicooker

Postat de merisor67

Chiftelute la multicooker

Curatam legumele si le spalam bine, iar carnea tocata o asezonam cu condimentele si sarea. Trecem prin masina de tocat ceapa si usturoiul si le amestecam cu carnea tocata. Apoi trecem prin...

Citeste continuarea

Budinca de tapioca

Postat de sufletista

Budinca de tapioca

Capsunele le-am rupt coditele, le-am spalat si le-am pasat cu blenderul. Adaugam zaharul si zeama de lamaie, punem pe foc pana ce se ingroasa ca la gem (daca dorim, putem adauga un plic de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2016, 08:50
la 15.11.2016, 08:53
la 15.11.2016, 08:57
ma scuzati, revin cand apar afumaturile...
la 15.11.2016, 09:11
la 15.11.2016, 10:20
Interesante!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking