Chiftelute de curcan in sos de rosii cu busuioc

Postat de oanapl in Curcan
1 Feb 2017 | 3910 vizualizari

Desi chiftelele prajite in ulei sunt mai gustoase, noi le preferam pe cele gatite la cuptor, deoarece sunt mai sanatoase. Deoarece sunt mai uscate asa, le pregatesc cu un sos de rosii si sunt delicioase.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 01.02.2017, 19:58
bune!
la 01.02.2017, 20:00
la 01.02.2017, 20:03
Tare bune!
la 01.02.2017, 20:05
Multumesc!
la 01.02.2017, 20:31
Mai pune niste tacamuri ca vin la masa!
la 01.02.2017, 21:28
da , da pune pune
la 01.02.2017, 21:45
bun
la 01.02.2017, 22:25
la 02.02.2017, 00:01
Bun, bun!
la 02.02.2017, 12:19
Te astept cu drag Rocsi!
la 02.02.2017, 12:19
Va multumesc de aprecieri!
la 02.02.2017, 17:08
mmm ce bun!
la 04.02.2017, 22:03
🍝🍝🍝

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking