CHIFTELUTE DE IEPURE CU SOS DE TARHON

Postat de Roda in Mancaruri cu carne
8 Iun 2009 | 4072 vizualizari

Carnea de iepure este printre preferatele mele.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 13.09.2009, 14:53
mmmh, eu ador carnea de iepure cred ca e o fantezie de arome cu toate legumele acelea deja le simt mirosul si tarhonul e cireasea de pe tort .......... ce pot s a zic 10 furculite
la 13.09.2009, 15:04
se poate folosi tarhon uscat, mai exact ce zarzavat a-ti folosit morcov, telina patrunjel, pastarnac sau altceva a-si vrea sa stiu exact
la 27.09.2009, 12:27
Interesanta reteta!Nu am facut-o, dar cred ca Roda se refera la zarzavatul de supa enumerat de tine, ramo, morcov, telina, patrunjel ,pastarnac,asa ca poti s-o incerci.Eu as prepara-o , dar abia am ragaz sa scriu cateva comentarii, sunt foarte ocupata cu servicul, mereu plec in delegatii ,asa ca ma multumesc cu cititul si ....cu pofta.
la 18.06.2021, 12:04

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking