Chiftelute de pui

Postat de ExploraCuisine in Pui
13 Mar 2011 | 41745 vizualizari

Aceste bilute gustoase reprezinta un aperitiv foarte cunoscut si apreciat de catre toata lumea. Pentru a evita carnea de porc, eu am incercat chiftelutele cu carne de pui tocata, fiind mult mai usoare decat cele facute din carne de porc. Noi le-am servit cu garnitura de cartofi taranesti, dar merg foarte bine si cu paste sau piure de cartofi (mai ales pentru cei care aveti copii).

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 14.03.2011, 09:05
Ce buneee.....in cuptor e adevarat ca sunt mai sanatoase...dar as papa si de le tine
la 14.03.2011, 09:12
la 14.03.2011, 12:07
Arata bine de tot
la 14.03.2011, 17:13
Multu fetelor
la 05.10.2011, 18:54
yammy
la 15.02.2013, 11:44
bune tare
la 15.02.2013, 15:46
sant foarte bune
la 15.06.2013, 17:16

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking