la 12.06.2011, 16:34 mai de cand tot zic ca fac si eu, dar pana fac infulec vreo doua de la tine
la 12.06.2011, 16:43 bune
la 12.06.2011, 16:49 buuune!
la 12.06.2011, 16:53 ce textura fina par a avea!
la 12.06.2011, 17:09
la 12.06.2011, 18:12 papa cu incredere Mihaela
la 12.06.2011, 18:13 asa e Ionela..sunt "fine"dar in acelasi timp cu invelis crocant..noua ne au placut mult
la 12.06.2011, 18:46 place
la 12.06.2011, 18:48 sunt bune,,,si eu mai fac
la 12.06.2011, 19:01 Rocsi,Lau
la 12.06.2011, 19:17 am trecut-o direct la favo eu le fac altfel, dar trebuie incercate si astea
la 12.06.2011, 19:18 eu pun mai mult ou si fara cascaval... puneam telemea /...la ideea ta nu m-am gandit
la 12.06.2011, 19:22 Cristina eu nu am pus mult ou pt ca e destul de moale compozitia..dar credca merge sa pui mai mult ou si atunci pui si pesmet si cascaval mai mult si se va "lega" mai bine compozitia..mie mi-a placut la aceste chiftelute gustul dat de marar si faptul ce erau moi in interior dar crocante laexterior..sper sa ti placa si tie