Chiftelute din naut cu somon

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2016 | 2015 vizualizari

Chiftelutele din naut sau falafel sunt foarte cunoscute in Orientul Mijlociu. M-am inspirat din reteta lor de chiftelute la care am adaugat somon afumat taiat cubulete. Traditional ele se consuma in lipii, cu muraturi, salate si sosuri. Pentru amatorii de mancaruri arabesti si pentru vegetarieni aceasta reteta nu poate fi decat minunata, cel putin mie asa mi s-a parut. Noi am savurat-o alaturi de salata, dovlecei facuti la gril/gratar si un sos pe baza de iaurt. Nu ramane decat sa incercati reteta si sa o adaptati in functie de gusturile voastre…

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 12.05.2016, 16:33
Cine stie ce surpriza o sa-ti fac, nu zice de doua ori...
la 12.05.2016, 16:38
una si la mine
la 12.05.2016, 16:55
Si mie imi place tare mult nautul...
la 12.05.2016, 16:58
Trebuie sa fie bune. Nu am facut niciodata pestele altfel decat prajit/fript/gratar ori saramura. Poate imi fac curaj sa le incerc o data!
la 12.05.2016, 17:13
Bune trebuie sa fie !!!
la 12.05.2016, 17:19
Sunt aromate de la mirodenii. Pestele deabia se simte...
la 12.05.2016, 18:24
Fără năut n-ai?
la 12.05.2016, 18:47
Nu am mâncat năut niciodată, as gusta din combinația făcută de tine!
la 12.05.2016, 20:27
la 13.05.2016, 00:14
bune
la 13.05.2016, 12:18
fac si eu zilele astea ca imi este dor , foarte faina reteta ta
la 13.05.2016, 17:19
la 16.05.2016, 06:38
cred ca-s grozave!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking