la 02.11.2012, 23:23 "du-te tu ca nu muncesc atata,fie ele cat de bune-or fi "
tare mi-e c-o sa facem Die.....tare mi-e...
la 02.11.2012, 23:26 Corina,fa tu prima si sa-mi spui cum a fost )
la 02.11.2012, 23:31 nu stiu , acu vazui ca-s cu carne de vita oare nu merge si de porc?
Plus ca ''sursa'' le facu cu chiftele de curcan...hmmm mare dilema
la 02.11.2012, 23:37 asta ziceam si eu si gaby a zis ca daca vaca-i de 60 de ani nu garanteaza)
dar oare daca-i catre 50 ,merge???
eu le-as face cu pui ca mi-e ca totusi nu o sa fie carnea asa cum imi place mie
la 02.11.2012, 23:40 chestia e ca pe eticheta de pret din magazin nu scrie cati ani a avut raposata si nu mai poti sa o intrebi, vezi tu
la 02.11.2012, 23:55 cam da
la 03.11.2012, 00:00 Tipsuri
1poti sa le umpli cu diverse umpluturi. cu chiftele de pui, porc, curcan sau...de ce nu? cu legume.
la 03.11.2012, 00:25 No bine tu, am inteles, fac si io cu ce ma taie pofta
la 03.11.2012, 07:54 Mie si copiilor ne-au placut mult, Cezar a cerut MANCARE ))). Barbatii astia....
la 03.11.2012, 09:21 ce fain au iesit!poate asa o conving si eu pe Patri sa pape chiftele ca de ceva timp nu mai vrea..si era printre mancarea ei preferata