Chiftelute marinate

Postat de ana77 in Mancaruri de post
3 Apr 2012 | 8512 vizualizari

Imi plac foarte mult chiftelutele....si cu carne si fara.....asa ca iata....chiftelute..!

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 04.04.2012, 10:13
imi place reteta ta
la 04.04.2012, 11:01
reteta e foarte buna....super
la 04.04.2012, 11:27
mare bunatate
la 04.04.2012, 12:02
Gurita, Zamfira, Rocsi, va multumesc frumos!
la 04.04.2012, 13:52
Ce bine arata!
la 04.04.2012, 14:05
tare buna si pe deasupra e si de post
la 04.04.2012, 20:58
la 04.04.2012, 20:58
De cand n-am mai mancat...
la 04.04.2012, 21:25
buneeee
la 04.04.2012, 21:48
ANAspunemi ce sant ALBITURILE CE LE PUI AN MANCARE SA NU MOR ......
la 04.04.2012, 21:54
Dorin,da' ce frica iti e de zarzavaturi Albitura o fi gulie patrunjel ori pastarnac
la 05.04.2012, 12:15
fffffffffffffffffff bun
la 05.04.2012, 21:11
Mirela, Oana, Iri, va multumesc frumos!
la 05.04.2012, 21:12
Simona, Mamaieelena, va invit la o portie! Multumesc!
la 05.04.2012, 21:16
Dorin, de obicei asa cum a spus si Dia, albiturile, asa cum le gasesc denumite si cand le cumpar, sunt pastarnac sau patrunjel....asa le stiu si de la bunica sub denumirea de albituri.....dar tu cum esti carcotas din fire, trebuia sa te iei de ceva, nu?......Si in plus cred ca ar trebui sa stii, lasand fitele la o parte....!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking