la 04.04.2012, 11:01 reteta e foarte buna....super
la 04.04.2012, 11:27 mare bunatate
la 04.04.2012, 12:02 Gurita, Zamfira, Rocsi, va multumesc frumos!
la 04.04.2012, 13:52 Ce bine arata!
la 04.04.2012, 14:05 tare buna si pe deasupra e si de post
la 04.04.2012, 20:58
la 04.04.2012, 20:58 De cand n-am mai mancat...
la 04.04.2012, 21:25 buneeee
la 04.04.2012, 21:48 ANAspunemi ce sant ALBITURILE CE LE PUI AN MANCARE SA NU MOR ......
la 04.04.2012, 21:54 Dorin,da' ce frica iti e de zarzavaturi Albitura o fi gulie patrunjel ori pastarnac
la 05.04.2012, 12:15 fffffffffffffffffff bun
la 05.04.2012, 21:11 Mirela, Oana, Iri, va multumesc frumos!
la 05.04.2012, 21:12 Simona, Mamaieelena, va invit la o portie! Multumesc!
la 05.04.2012, 21:16 Dorin, de obicei asa cum a spus si Dia, albiturile, asa cum le gasesc denumite si cand le cumpar, sunt pastarnac sau patrunjel....asa le stiu si de la bunica sub denumirea de albituri.....dar tu cum esti carcotas din fire, trebuia sa te iei de ceva, nu?......Si in plus cred ca ar trebui sa stii, lasand fitele la o parte....!