Chiftelute vegetariene cu branza in crusta de parmezan

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
27 Noi 2015 | 6369 vizualizari
Chiftelute vegetariene cu branza in crusta de parmezan

Mai bune decat cele cu carne :)))) asa am primit laude! :)))))  

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi medii cubulete (fierti zece minute ca pentru piure)
  • 1 ceapa rosie
  • 3 ciuperci champinion maricele
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ou mare
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri de bere
  • sare dupa gust
  • 200 gr branza telemea
  • 1/4 legatura marar
  • 1/4 legatura patrunjel
  • un praf de turmeric( il pun mereu pentru ca este foarte sanatos)
  • piper
  • o canita de parmezan, o canita de faina pentru crusta
  • ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare

Din aceasta cantitate saturati cu siguranta sase persoane.

Cartofii se fierb taiati cubulete si apoi se scurg, se pun intr-un vas.

Dovlecelul se razuie pe razatoarea mare, morcovul se razuie pe razatoarea mica, apoi ceapa, usturoiul se dau si ele tot pe razatoare, ciupercutele la fel,  se toaca sau se razuie, se amesteca totul cu un tel, se adauga oul, sarea, piperul, branza, faina, berea, turmericul si se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Se formeaza chiftelutele care se trec prin amestecul in parti egale de faina si parmezan. Eu am format chiftelute mai grosute.

Se prajesc in ulei pana se rumenesc frumos, cu grija sa le intoarcem pe ambele parti. Se scot, se scurg pe un servet absorbant si apoi se asaza pe platou. Noi le-am mancat cu piure de cartofi si muraturi...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute vegetariene cu branza in crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos alb

Postat de RuxyRux

Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos alb

Spanacul se fierbe intr-o cana de apa fix 3 minute, se scurge bine intr-o sita, se toaca. Quinoa se spala in cateva ape intr-o sita, se fierbe in doua cani pline cu apa timp de zece minute la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2015, 20:14
Ce apetisant arata De incercat
la 27.11.2015, 20:17
Adele...chiar merita...imbratisari fata frumoasa! Si-ti multumesc de vizita si apreciere
la 27.11.2015, 20:19
Ce frumos sunt rumenite Sa le toc nu merge -cu procesorul ?
la 27.11.2015, 20:20
Eu iti multumesc pentru retetele minunate ,te urmaresc cu drag si de fiecare data invat cate ceva
la 27.11.2015, 20:20
Bune chiftelutele vegetariene, merita incercate, iar crusta e fantastica!!!! Super!!!!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking