Choux a la creme
Postat de Ubulika in Dulciuri 16 Mai 2010 | 3717 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 16.05.2010, 12:51
umplutura,glazura,cum se fac?
la 16.05.2010, 13:08
Chiar,cu ce le-ai umplut?
la 16.05.2010, 13:25
pai girls..eu le-am umplut cu frisca atunci ,ca mi-a fost lene sa fac crema
si glazura..am gasit intr-un magazin o punga cu glazura combinata(ciocolata alba si neagra),care se inmoaie 5 min in apa fierbinte..se taie un coltisor apoi ,pentru a putea orna
mi-e imi place de mor glazura aia
la 16.05.2010, 13:40
scrie si tu la reteta sus
la 16.05.2010, 13:50
acum am adaugat...m-am chinuit cu pozele pana acum de m-am rupt..tot erori mi s-au dat la atasare.uf pana la urma merge cu greu
la 16.05.2010, 13:53
pretentioasa mai esti ela..vreai asa multe explicatii...ce frumoase iti iesi
la 16.05.2010, 13:54
voiam si eu sa stiu cu ce se mananca,ca tare fromoase erau
la 16.05.2010, 14:04
Multumesc... si cand ma gandesc ca le-am facut pentru prima data impreuna cu sotul amandoi ne invarteam dintr-un colt in altul al bucatariei )credeam ca o s-o dam in bara
la 16.05.2010, 14:24
cu mana se mananca ela..ubulika tre sa prinzi curaj cand incerci ceva...poate nu iese chiar aspectos dar makr iese comestibil/
la 16.05.2010, 14:30
clar .. la unele mancaruri nu am eu treaba cu aspectu) ca nu imi iese dar curaj am inceput sa imi facincet incet
acuma nu chiar la toate ))
la 16.05.2010, 14:42
las ca asa sunt si eu..nu imi ies toate aspectoase dar macar au gust bun si asta conteaza
la 16.05.2010, 15:40
nici mie
COMENTEAZA