Choux a la creme cu vanilie si ciocolata
Postat de Oana in Prajituri 2 Mai 2009 | 64964 vizualizari
Gogosele umplute cu crema de ciocolata sau de vanilie si frisca.
Este un aluat cu faina oparita, se coace foarte repede, e un desert rapid. Este acelasi aluat din care se fac si eclerele. Eu intotdeauna pregatesc cantitatea dubla :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 03.05.2009, 11:35
Mmmm de delicioase !!!
Super, Oana!
la 03.05.2009, 12:58
Mersiii
la 12.05.2009, 00:07
Arata bine si nu suna complicat deloc! Sunt foarteaspectuoase, le-ai facut si umplut cu spritiera!
la 12.05.2009, 01:02
Da, arata mult mai bine asa
la 12.05.2009, 01:48
cum faci sa arate totul izbitor de bine?nu am mai mancat demult din cauza cremei ,dar acestea...ah,ah,ah!
la 05.10.2009, 13:14
am facut sunt super
la 13.01.2011, 23:45
wowww..delicioase..salivez cand le vad,favoritele mele,bv
la 09.02.2014, 14:57
COMENTEAZA