Choux a la creme cu vanilie si ciocolata

Postat de Oana in Prajituri
2 Mai 2009 | 64964 vizualizari

Gogosele umplute cu crema de ciocolata sau de vanilie si frisca. Este un aluat cu faina oparita, se coace foarte repede, e un desert rapid. Este acelasi aluat din care se fac si eclerele. Eu intotdeauna pregatesc cantitatea dubla :)

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 03.05.2009, 11:35
Mmmm de delicioase !!!
Super, Oana!
la 03.05.2009, 12:58
Mersiii
la 12.05.2009, 00:07
Arata bine si nu suna complicat deloc! Sunt foarteaspectuoase, le-ai facut si umplut cu spritiera!
la 12.05.2009, 01:02
Da, arata mult mai bine asa
la 12.05.2009, 01:48
cum faci sa arate totul izbitor de bine?nu am mai mancat demult din cauza cremei ,dar acestea...ah,ah,ah!
la 05.10.2009, 13:14
am facut sunt super
la 13.01.2011, 23:45
wowww..delicioase..salivez cand le vad,favoritele mele,bv
la 04.03.2011, 17:14
la 15.12.2012, 20:33
la 09.02.2014, 14:57
la 09.02.2014, 19:04
la 06.04.2015, 16:43

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking