Choux a la creme II

Postat de bitza in Prajituri
27 Sep 2010 | 10934 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 27.09.2010, 21:52
Andreea, tare frumos arata, iarta-mi critica mica insa, sunt choux nu choix.
Choix= alegere(fr)
Choux= prajiturica sau verze(fr)
la 27.09.2010, 21:55
mersi yafa,am gresit eu
la 27.09.2010, 22:17
elegante si apetisante
la 27.09.2010, 22:35
superbe
la 27.09.2010, 23:04
Ce bine arata
la 28.09.2010, 01:37
of daca s-ar trimite prin posta mi s-ar putea potoli si mie pofta
la 28.09.2010, 07:33
bitza,si eu vreau
la 28.09.2010, 12:41
UN DESERT FFF FESTIV!!!
la 28.09.2010, 18:49
la 29.09.2010, 01:20
super 5 f
la 01.10.2010, 10:18
la 01.10.2010, 15:15
eu am incercat de atatea ori pasta asta,in toate modurile si cu mai multe retete...sunt frumoase si umflate..perfecte pe din-afara..dar inauntru nu se usca..nu mai stiu ce sa fac..ma gandeam ca e cuptorul dar l-am schimbat si nu iasa nici asa...cu ce gresesc?poate e temperatura cumporului?cu cat timp inainte trebuie sa il incalzesc si la cate grade?il pun pe ventilat sau normal?si doar la examen in profesionala mi-a picat chiar pasta asta si mi-au iesit..acum in schimb trebuie sa arunc tot la gunoi de fiecare data incerc...ma inerveaza
la 01.10.2010, 15:47
alina nu stiu ce sa-ti spun ca gresesti,eu am cuptor normal fara ventilatie si alte chestii si il aprind inainte sa ma apuc sa fac pasta si il las la maxim,apoi dupa ce dau tava la cuptor mai lasa 5-7 min focul tare apoi micsorez temperatura.
la 01.10.2010, 15:49
Alina, cu siguranta este vorba de cuptor. La inceput le coci 10-15 minute la foc mare ( 240 grade la cuptor cu gaz) , in functie de cum rumeneste cuptorul, apoi le lasi inca vreo 10-15 minute la foc mic. Si nu se deschide usa cuptorului in timpul coptului.
Mi s-a intamplat si mie o data sa-mi iasa cu o pojghita ca necoapta la interior. O parte le-am curatat, dar dupa aceea m-am plictisit si le-am lasat asa. Dupa ce le-am umplut n-am mai stiut care si cum sunt. Si au fost foarte bune.
la 01.10.2010, 17:39
eu, ca si bitza, am cuptor normal, fara vreo facilitate)). si azi am facut cu ulei nu cu unt sau margarina si le-am lasat la foc moderat , nici nu le-am avut grija, pana ce s-au rumenit usor.au iesit perfecte. nu le-am scos din cuptor decat cand erau reci.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking