Ciabatta

Postat de RuxyRux in Piine
23 Noi 2010 | 5336 vizualizari

Stiti de unde provine acest nume al minunatei painici italiene ? Aceasta forma a ei neregulata aduce cu un pantof vechi sau un papuc de casa...interesant nu-i asa? Aluatul din care se prepara este foarte umed, aroma painii fiind data de uleiul de masline.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 23.11.2010, 22:12
Cu plecaciunemultumesc
la 23.11.2010, 22:43
trebuie s-o încerc
la 23.11.2010, 22:51
O sa-ti placa Ionix
la 23.11.2010, 23:17
ce bine arata. trebuie incercata
la 23.11.2010, 23:19
ia ceva timp...e tare elaborata...dar merita!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking