Cinnabon

Postat de Alexa in Prajituri
6 Dec 2009 | 12446 vizualizari

Am gasit in Mall Baneasa faimoasele Cinnabon si cum nu pot rezista fara sa incerc sa le prestez, azi m-am apucat de treaba.

Inapoi la reteta

Comentarii (49)

la 06.12.2009, 17:03
cred ca au un gust bun
la 06.12.2009, 17:16
Toppingul ala m-a dat gata.
la 06.12.2009, 17:40
maama! a mai ramas ceva? pentru ca imi ploua in gura! cred ca sunt/au fost suuper bune!
la 06.12.2009, 17:42
Pana si eu am ramas masca atunci cand le-am gustat, au iesit identice cu cele originale, nu ma asteptam
la 06.12.2009, 19:31
arata foarte bine, si noua ne facea de astea acasa cand eram copii le numea "cuib de viespi", sunt bune ...da.
la 06.12.2009, 19:54
Cat de bine arata! La favorite clar!
la 06.12.2009, 20:05
nu numai prajitua arata bine mie imi plac si unghiile Alexei , eu oricat m-as chinui nu reusesc sa am asemenea unghii(lungi, vopsite, etc)
la 06.12.2009, 21:18
super super
la 06.12.2009, 23:36
la 07.12.2009, 00:07
Rivka draga mea, sunt unghii cu gel si model permanent, altfel nu as reusii nici eu
la 07.12.2009, 08:27
la 07.12.2009, 15:09
eu lucrez la cinnabon , sa zicem ca din poza arata aproape la fel ca cele facute de noi , dar banuiesc ca scortisoara nu este MAKARA (importata din Asia) , aluatul nu contine Base Mix (ingredientul secret) , crema de deasupra nu cred ca contine vanilie si in + noi pe rulourile de scortisoara nu punem ciocolata , la gust nu stiu cum sunt cele facute de tine , le-as incerca poate vreodata daca iti vei deschide o cofetarie ... sa le incercati pe cele cu caramel si nucă sunt superbe
la 07.12.2009, 15:29
ei anonimus asa le-a numit ea fiindca seamana cu cele de la cinnabon, acum,cinnabon , cand eram eu mica acum...100 de ani imi facea maica-mea saptamanal de astea acasa, le numea pe romaneste cuiburi de viespi, nici nu staim noi ce-s alea cinnabon, ma distreaza ca mai nou puiul pane se numeste pui gen KFC, cuiburile de viespi se numesc cinnabon, etc etc etc...
, le-o fii inventat americanii si coada la cireasa. sper ca nu te superi glumesc normal ca facute in casa nu sunt cinnabon sau cum s-or fii numind originale cu ingrediente din asia ....
alea originale sunt facute in fabrica .
la 07.12.2009, 18:59
arata super!! si par asa buuune!! o sa incerc si eu
la 07.12.2009, 20:58
Anonim, le-am incercat pe toate de la cinnabon, si pot spune ca astea mi s-au parut la gust la fel ca cele de acolo, oricum este chestie de gust si atata, faptul ca scortisoara mea e de la fuchs si nu Makara din Asia nu stiu cat poate influenta gustul, cert este ca Base Mix de care spui tu intr-o traducere libera ar insemna Amestec de Baza care cu siguranta contine Faina imbunatatita cu afanatori si amelioratori si tot felul de prafuri pentru crestere si arome si savoare bla bla. Asta e o varianta mai casnica si chiar mai naturala as spune eu. Oricum fiecare e liber sa incerce orice reteta doreste, cred ca asta e si ideea. Asta este viziunea mea pentru Cinnabon sau cuib de viespi... punct.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking