Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Postat de deliciousflavours in Pui
5 Oct 2011 | 3064 vizualizari
Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Reteta aceasta am gasit-o in aceasta vara pe un site gastronomic (nu mai stiu exact care :P) si v-o recomand si voua, deoarece este foarte buna si usoara...bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu fac mici modificari... :P

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie  
  • 4 ciocanele de pui
  • 1 lingurita oregano  
  • 1 lingurita patrunjel  
  • 2 catei usturoi
  • ½ lingurita otet de mere  
  • 1 dovlecel  
  • 1 conserva rosii cuburi (decojite)  
  • 1 conserva fasole rosie

Mod de preparare

Incingem putin ulei de masline intr-un vas, care mai apoi poate fi introdus in cuptor, adaugam ceapa tocata si o calim pana se inmoaie. Indepartam ceapa si prajim ciocanelele de pui, pe care le-am condimentat cu sare si piper, mai adaugam ulei daca e cazul. Amestecam conserva de rosii cu oregano, patrunjel, usturoi pisat, otet, sare si piper. Adaugam in aceasta mixtura dovleceii cubulete si ceapa prajita si turnam totul peste ciocanelele ptajite.   

Acoperim vasul cu un capac si introducem la cuptor circa 30 minute, dupa acest timp indepartam capacul, presaram deasupra boabele de fasole si mai lasam la cuptor 10 minute.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu dovleac si fasole" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Postat de mirela0911

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Mai intai se pune apa impreuna cu condimentele pe foc pentru a fierbe. Intr-o cratita larga se pune uleiul, apoi pastele cus-cus. Se lasa putin sa se prajeasca, apoi se toarna apa fierbinte...

Citeste continuarea

Tocăniţă de ceapă cu carne de pui şi sos de roşii

Postat de ela2015

Tocăniţă de ceapă cu carne de pui şi sos de roşii

Într-o tigaie adâncă încălzim uleiul. Punem copănelele şi le rumenim uşor, pe toate părţile. După ce au căpătat culoare aurie, adăugăm în tigaie ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2011, 23:51
la 06.10.2011, 08:07
buna
la 06.10.2011, 08:44
ce frumos arata chiar aveam o conserva de fasole rosie si ma gandeam ce sa fac cu ea
la 06.10.2011, 08:55
bun bun
la 06.10.2011, 09:09

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking