Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor

Postat de RODIMUR in Pui
6 Mai 2020 | 7558 vizualizari

Rețeta Mirelei, de pulpe cu cartofi la cuptor, mi-a făcut poftă de o mâncare tradițională deja, foarte bună și plăcută oricui, cu piure de cartofi cremos. Eu prefer partea inferioară a pulpelor, pentru că mi se pare mai gustoasă, deși are mai puțină carne. Preparate astfel, cu vin și usturoi la cuptor, ciocănelele sunt mai fragede, mai gustoase, mai plăcute. Eu nu le rumenesc prea tare, le las cu puțin sos, ca să fie moi și plăcute. Mi se pare că pulpele prea rumenite sunt cam uscate, de parcă s-ar transforma în câlți. Dar fiecare gătește așa cum îi place... Așa că dacă vă plac pulpele mai uscate, nu aveți decât să le țineți mai mult în cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 06.05.2020, 18:56
la 06.05.2020, 19:09
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 06.05.2020, 22:45
Ce de ciocanele Mie imi place pireul
la 06.05.2020, 22:50
Și mie-mi place piureul, Mihaela! De ciocănele mi s-a făcut poftă văzând rețeta de pulpe de pui postată de Mirela și cum n-am mai gătit de ceva timp așa ceva, am și trecut la treabă... Mulțumesc frumos!
la 07.05.2020, 19:17
Pui, piure, cum sa nu imi placa? Pentru mine este un deliciu!
la 07.05.2020, 20:03
Rocsi și mie-mi place acest meniu, ușor și gustos... Mă bucur că avem opinii similare în această privință!
la 08.05.2020, 21:23
Fix pe sufletul meu!
la 08.05.2020, 21:52
Mă bucur, Gaby, că-ți place...! Simplu și bun, nu-i așa...? Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking