Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor
Postat de RODIMUR in Pui 6 Mai 2020 | 7558 vizualizari
Rețeta Mirelei, de pulpe cu cartofi la cuptor, mi-a făcut poftă de o mâncare tradițională deja, foarte bună și plăcută oricui, cu piure de cartofi cremos. Eu prefer partea inferioară a pulpelor, pentru că mi se pare mai gustoasă, deși are mai puțină carne. Preparate astfel, cu vin și usturoi la cuptor, ciocănelele sunt mai fragede, mai gustoase, mai plăcute. Eu nu le rumenesc prea tare, le las cu puțin sos, ca să fie moi și plăcute. Mi se pare că pulpele prea rumenite sunt cam uscate, de parcă s-ar transforma în câlți. Dar fiecare gătește așa cum îi place... Așa că dacă vă plac pulpele mai uscate, nu aveți decât să le țineți mai mult în cuptor.
Inapoi la reteta
|