Ciocolata de casa, cu alune de padure
Postat de RODIMUR in Dulciuri 22 Dec 2018 | 5554 vizualizari
Fac ciocolată de casă, foarte bună și apreciată, încă de când eram elevă în liceu, dar anul acesta, pentru Crăciun, m-am decis să adaug alune de pădure și să o aromatizez cu ulei din alune de pădure. Rezultatul acestui nou ”experiment” culinar este de-a dreptul senzațional! Singura dificultate a fost pregătirea alunelor, cumpărate ”în coajă”, dar oricum, nici acesta nu a fost un obstacol greu de depășit, iar acum avem parte de o mare plăcere gustativă și de un răsfăț rar. Știu că se găsește ciocolată, de toate felurile și în comerț, dar nici una din ele nu este la fel de bună ca cea de casă și din ingrediente absolut naturale...
Am socotit o porție de ciocolată, pe care o tăiați cum vreți, pentru oricâte persoane doriți...
Inapoi la reteta
|