Ingrediente
- 500 g lapte praf
- 400 g zahar
- 150 ml apa
- 75 g unt
- 3 linguri de cacao Dr. Oetker
- 1 lingurita esenta de rom Dr. Oetker
- 100 g musli Vitalis Dr. Oetker
Mod de preparare
Pregatesti formele de briose si le ungi cu unt.
Zaharul si apa se pun la foc intr-o oala suficient de mare, pana cand se transforma intr-un sirop care "se leaga" in fir subtire.
Adaugi untul si cacaoa, amestecand cu un tel.
Torni laptele praf in ploaie, amestecand energic cu telul, ca sa nu se formeze cocoloase.
Stingi focul si adaugi esenta de rom si musli.
Cat este calda, asezi compozitia in forme si dai la rece.
Savurezi si...te lingi pe degete...
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu musli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|