Ciocolata de casa cu nuci

Postat de miha in Dulciuri
28 Oct 2009 | 19766 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 22.01.2010, 14:37
Super! Ma bucur tare mult ca-ti place!
la 22.01.2010, 15:02
acu' as vrea!acu' acu'
la 22.01.2010, 15:23
Pregateste-te, ca-ti trimit!!
la 05.10.2010, 11:02
Mie mi-a iesit moale, nu am putut s-o tai. De ce?
la 05.10.2010, 11:36
Krina, ce fel de lapte praf ai folosit?
la 06.10.2010, 17:50
Dr Oetker lapte praf integral 26% grasime
la 06.10.2010, 18:05
Krina, dupa ce se termina de incorporat laptele, inainte de a pune nucile, compozitia este moale intr-adevar. Dar pana o termini de intins in tava si cand deja s-a racit putin este intarita bine. Dupa ce s-a racit de-a binelea, este tare de-ti trebuie un cutit bine ascutit sa o poti portiona.
Poate ma ajuti si-mi dai mai multe detalii, nu-mi dau seama de ce nu ti-a iesit, daca ai respectat reteta.
la 08.10.2010, 09:54
Am respectat toate cantitatile, cred ca singurul lucru pe care l-as fi putut face era sa las sa scada mai mult siropul de zahar.
la 08.10.2010, 10:14
Krina, siropul trebuie fiert asa cum am zis in reteta "pana se aduna spuma deasupra si siropul curge mai grosut din lingura." Cand bagi lingura si o scoti din sirop va ramane ca o pelicula foarte subtire pe lingura.
Daca se intampla, din diverse motive, sa nu fierbi suficient siropul, poti mari putin cantitatea de lapte praf. Nu e nici un bai. Compozitia finala, cat inca este calda, tre sa fie moale, dar daca iei putina compozitie in mana sa o poti modela, sa faci o biluta.
Am facut toate comparatiile posibile nu stiu daca m-am facut inteleasa. Dar daca mai ai nelamuriri, cu drag voi incerca sa-ti raspund.
la 08.10.2010, 11:08
Oricum a iesit delicioasa, s-a terminat urgent. As fi vrut sa iasa mai multa si mai putin concentrata, ai idee ce as putea sa-i fac sa nu fie asa dulce si mai "buretoasa"?
la 08.10.2010, 11:51
Daca vrei sa faci mai multa maresti cantitatile... Na..din 250 g de lapte praf nu are cum sa-ti iasa multa, ci doar atat cat sa mananci 1 data sau de 2 ori pe saturate.
Poti sa pui mai putin zahar, dar atunci va trebui sa maresti cantitatea de lapte praf. Nu stiu ce sa zic...Asta e batonul copilariei mele si a multora dintre noi, foarte dulce si cu gust intens de lapte praf. O alta varianta nu stiu, dar poti experimenta in functie de preferintele tale.
la 08.10.2010, 12:04
Multumesc, Miha. Esti dulce ca si ciocolata asta.
la 08.10.2010, 12:12
la 14.09.2011, 20:45
esti super iti multumesc pt retete...ma inspir mult din ele...
la 14.09.2011, 22:11
Simymy... multumesc.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking