Ciocolata raw

Postat de andaoana in Vegan / Raw vegan
24 Noi 2015 | 6094 vizualizari
Ciocolata raw

Curioasa din fire am vrut de ceva vreme sa incerc acest tip de ciocolata. Am gasit unt de cacao bio asa ca m-am pus pe treaba. Este foarte usor de facut si se topeste in gura . Am folosit indulcitor Green Sugar

Ingrediente

  • 100 gr unt cacao
  • 50 gr alune de padure prajite si macinate
  • 40 gr green sugar, sau alt indulcitor
  • praf de sare
  • 2 linguri cacao sau corab

Mod de preparare

Alunele de padure le prajim , le curatam in palme de coaja si le maruntim . Eu le-am dat prin rasnita,dar se pot taia cu cutitul .

Untul de cacao il punem intr-o craticioara la incalzit. Adaugam indulcitorul si amestecam pana cand se dizolva , sau daca aveti indulcitor lichid se poate folosi . Luam de pe foc .

Adaugam alunele , 2 linguri de cacao sau corab si amestecam energic ca sa nu se faca gogoloase.

Punem amestecul obtinut in forme special sau in forme de briose si dam la frigider pana se intareste .

Pofta buna .

 P.S. Gustati daca este suficient de dulce , daca mai trebuie mai adaugati indulcitor 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata raw" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura

Postat de RuxyRux

Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura

Se pune caju in apa, la hidratat, minim o ora, sau (peste noapte). Se scurge de apa, se pune la blender, se marunteste, apoi se adauga si avocado. Mai exista varianta sa faceti pudra caju la...

Citeste continuarea

Bounty raw vegan

Postat de DeliciiSanatoase

Bounty raw vegan

Am ales sa folosesc nuca de cocos proaspata, in loc de fulgi, pentru textura, aroma si beneficiile pe care le are asupra sanatatii. Nuca de cocos se desface si se curata de coaja subtire si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2015, 11:10
la 24.11.2015, 11:10
Faina reteta!
la 24.11.2015, 11:20
ciocolata prezentaaa ::
la 24.11.2015, 11:22
buna buna
la 24.11.2015, 11:24
mmm ciocolata...buna, buna!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking