Ciolan bavarez de porc ( Schweinshaxn)

Postat de danakarin in Porc
25 Ian 2014 | 18987 vizualizari

Pana acum am mancat doar la restaurant. Mi-a facut cu ochiul la macelar un ciolan sanatos si am liat taurul de coarne...o reteta foare simpla si buna de la Chefkoch.de

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 25.01.2014, 13:08
delicios
la 25.01.2014, 13:31
Sylvia, asta nu are mult de a face cu rafinata bucatarie franzuzeasca, dar asa din cand in cand....
la 25.01.2014, 15:31
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
la 25.01.2014, 16:09
l-am trecut la favo!
la 25.01.2014, 17:01
demential!
la 25.01.2014, 17:17
la 25.01.2014, 18:03
Incaodata va multzumesc tuturor! , si tie in mod special Medi pt. Favo!
la 25.01.2014, 18:50
super
la 25.01.2014, 20:35
Arata super
la 15.07.2014, 21:16
la 14.10.2018, 10:53
2,5 ore nu e acelasi lucru cu 2 ore jumatate (jumatatea unei ore de 60 min e 30 min, cum sunt convinsa ca bine stiti), Spun toate acestea pt ca cele 20 min in plus pot face produsul ferfenita si unele doamne nu vor sti unde au gresit de nu le-a iesit.!
No offense!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking