Ciolan bavarez de porc ( Schweinshaxn)
Postat de danakarin in Porc 25 Ian 2014 | 18987 vizualizari
Pana acum am mancat doar la restaurant. Mi-a facut cu ochiul la macelar un ciolan sanatos si am liat taurul de coarne...o reteta foare simpla si buna de la Chefkoch.de
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 25.01.2014, 13:08
delicios
la 25.01.2014, 13:31
Sylvia, asta nu are mult de a face cu rafinata bucatarie franzuzeasca, dar asa din cand in cand....
la 25.01.2014, 15:31
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
la 25.01.2014, 16:09
l-am trecut la favo!
la 25.01.2014, 17:01
demential!
la 25.01.2014, 18:03
Incaodata va multzumesc tuturor! , si tie in mod special Medi pt. Favo!
la 25.01.2014, 18:50
super
la 25.01.2014, 20:35
Arata super
la 14.10.2018, 10:53
2,5 ore nu e acelasi lucru cu 2 ore jumatate (jumatatea unei ore de 60 min e 30 min, cum sunt convinsa ca bine stiti), Spun toate acestea pt ca cele 20 min in plus pot face produsul ferfenita si unele doamne nu vor sti unde au gresit de nu le-a iesit.!
No offense!
COMENTEAZA