Ciolan bavarez de porc ( Schweinshaxn)
Postat de danakarin in Porc 25 Ian 2014 | 19038 vizualizari
Pana acum am mancat doar la restaurant. Mi-a facut cu ochiul la macelar un ciolan sanatos si am liat taurul de coarne...o reteta foare simpla si buna de la Chefkoch.de
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 25.01.2014, 07:37
Foarte bun
la 25.01.2014, 08:53
Super, super!!
la 25.01.2014, 09:00
Oooo minunăție! Și eu doar la restaurant am savurat! Dar e o idee bună pentru prânzul de duminică
la 25.01.2014, 09:07
Va multzumesc pentru vizionarile matinale!
Cristina iti doresc succes, o sa le placa zmeilor tai.
Si tuturor un We. Minunat!
la 25.01.2014, 09:40
ce bine arata!
la 25.01.2014, 11:06
bun bun
la 25.01.2014, 11:22
pfuu,numai bunatati azi pe aici!!ce frumos arata,ce simplu si ce bun trebuie sa fie
la 25.01.2014, 11:30
oaoooo! inghit in sec de bine ce arata!! suuuuper!!!
la 25.01.2014, 11:42
nu as refuza asata ceva never
la 25.01.2014, 11:43
Va multzumesc , dragilor si dragelor! Ma bucur ca va place!
COMENTEAZA