Ciolan cu crusta de miere si mustar

Postat de papabundetot in Porc
26 Apr 2015 | 3544 vizualizari

Am primit zilele trecute,aceste ciolane in ambalaj argintiu de la un amic,pentru a crea o reteta cu ele si…pentru a-mi da cu parerea …sunt buna la asta..la datul cu parerea :)).Nu mai vazusem pana la astea genul asta de preparat,e un ciolan precopt,cu rozmarin,aromat si gustos care are in interiorul pungii asteia de aluminiu si un delicios sos.Inainte de a-l gati se aseaza intr-un vas cu apa calda deoarece sosul din interior are consistenta unei gelatine si sa se desfaca la caldura pentru a nu pierde nimic din el :) Ca idee,mare lucru la aroma ciolanului nu se mai poate face,el deja fiind gatit,dar,eu m-am incapatanat si am incercat,i-am creat o crusta de miere cu mustar care l-a improspatat si i-a schimbat putin aroma fata de cea initiala care era…mai mult sarata :)

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 26.04.2015, 09:42
Mmmmmm,ce bun!
la 26.04.2015, 09:45
la 26.04.2015, 10:01
Bun!
la 26.04.2015, 10:01
la 26.04.2015, 10:15
la 26.04.2015, 10:28
Ce zgarcita,n-ai venit cu ciolanul la picnic,ai bagat doar tu la ghiozdan,gras-o ce esti...
la 26.04.2015, 10:57
la 26.04.2015, 11:05
Deci azi, gătesc ciolan
la 26.04.2015, 16:43
la 26.04.2015, 18:46
Bravo Cris,ca si io azi mananc la tine
la 26.04.2015, 21:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking