Ciolan cu crusta de miere si mustar
Postat de papabundetot in Porc
26 Apr 2015 | 3530 vizualizari
Am primit zilele trecute,aceste ciolane in ambalaj argintiu de la un amic,pentru a crea o reteta cu ele si…pentru a-mi da cu parerea …sunt buna la asta..la datul cu parerea :)).Nu mai vazusem pana la astea genul asta de preparat,e un ciolan precopt,cu rozmarin,aromat si gustos care are in interiorul pungii asteia de aluminiu si un delicios sos.Inainte de a-l gati se aseaza intr-un vas cu apa calda deoarece sosul din interior are consistenta unei gelatine si sa se desfaca la caldura pentru a nu pierde nimic din el :) Ca idee,mare lucru la aroma ciolanului nu se mai poate face,el deja fiind gatit,dar,eu m-am incapatanat si am incercat,i-am creat o crusta de miere cu mustar care l-a improspatat si i-a schimbat putin aroma fata de cea initiala care era…mai mult sarata :)