Ciorba a la grec de curcan

Postat de Sidy in Ciorbe
20 Dec 2011 | 12397 vizualizari

Ciorbele, marea slăbiciune a românilor, nu aveau cum să nu împrumute şi ele din experienţa grecilor. Ca multe alte mâcăruri de provenienţă străină şi ciorba à la grec a cunoscut adaptări regionale .Adevărata ciorbă à la grec poartă numele Avgolemono, de la cele două ingrediente de bază, specifice bucătăriei greceşti şi atât de dragi grecilor: ouăle şi lămâia.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 21.12.2011, 06:00
Foarte buna.
la 21.12.2011, 08:57
buna si gustoasa
la 22.12.2011, 00:21
imi plac mult ciorbele
la 01.12.2013, 00:56
gustoasa ciorbica
la 12.12.2013, 07:15
la 18.12.2013, 17:10
la 19.12.2013, 23:33

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking