Ciorba ardeleneasca
Postat de Sabina in Ciorbe 13 Mai 2009 | 24685 vizualizari
Am mancat la Ampoita o astfel de ciorba ...tare buna bucataria ardeleneasca. Odata ajunsa acasa am pregatit-o dupa o documentare in prealabil.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 14.05.2009, 00:08
sabina ce e 1 albitura ? ciorba arata nemaipomenit
la 14.05.2009, 00:10
Lumi, pastarnac sau radacina de patrunjel.
Arata super ciorbita asta!
la 14.05.2009, 09:40
Radacina de patrunjel ...tiii uite ca mi-a scapat din lista cu ingrediente
la 14.05.2009, 09:55
ffff bunaaaaaaaa!!!!!!
la 14.05.2009, 12:57
Multumesc, Anca!
la 14.05.2009, 16:53
Foarte bun
la 15.05.2009, 12:32
fara afumatura oare cum o fi?
la 15.05.2009, 13:02
probabil ca nu la fel de aromata, miha!
insa de baza ramane tarhonul
la 15.05.2009, 13:19
Ideea e ca noua nu ne prea place afumatura...
la 15.05.2009, 13:19
Am sa incerc fara si o sa vad ce iese...
la 18.05.2009, 02:53
F buna!
In 5 ani de casatorie, este prima oara cand l-am vazut pe sotul meu ca a mancat ciorba!!!
El este brazilian, prin urmare gustul de ciorba ii este strain si ii se pare ciudat...spune el ca creal;a ii da gust de mancare expirata:(
In fine...nu mi-a venit a crede ca a mancat jumate de oala(ptr doua persoane) in mai putin de o ora.
Si drept urmare m-am umflat in pene cat ma putut de mult
Nu am avut afumatura, deci am facut cu carne de porc obisnuita.
Si nici tarhon nu am pus. ptr ca nu am gasit pe nicaieeri asa ceva, si cu toate astea a iesit neasteptat de gustoasa!
Multumesc ptr reteta...daca ne-ati fi vazut, al meu cu ciorba, eu cu salata shuba...bucatarasul sa traiasca!
la 18.05.2009, 17:49
Luciana, ma bucur ce-mi spui. Sa-ncerci si cu tarhon daca gasesti, ii da o aroma aparte
la 18.05.2009, 18:14
Am vazut tarhon proaspat la piata Luciana, sa va fie de bine!
la 23.07.2009, 22:53
Pai, Miha, daca inlocuiesti afumatura cu carne de pasare feliute, o tara de usturoi si fara tarhon, iese o ciorba radauteana....mnniami !!!!
Da si asta tb. sa aiba un gust!
COMENTEAZA