Ciorba cu ciolan afumat, leurda si moare de varza

Postat de kamy in Ciorbe
12 Mai 2011 | 5155 vizualizari

Cat tine caldura nu mai pun smantana in ciorbe,nu le mai dreg,si folosesc moare sau bors si mult leustean care-mi place la nebunie si el bineinteles ca stie si s-a facut tufa maaaare in gradina.Anul trecut am furat tarcan de la o vecina si spre bucuria mea s-a prins si au iesit cateva fire pe care le-am "ciuntit"putin ca sa se indese.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 13.05.2011, 11:46
mamaie....asa-i
la 13.05.2011, 11:47
vladimir.....ms
la 13.05.2011, 11:47
lau....ms
la 13.05.2011, 11:47
diva....ms
la 13.05.2011, 11:48
carla...te astept la masa
la 13.05.2011, 13:02
M-ai omorat cu ciorbitza asta, e bestiala asa pofta mi-ai facut ca o sa imi fac si eu
la 13.05.2011, 13:07
sylvia...pana faci ,te astept la masa ms
la 13.05.2011, 15:19
pana ajunge Sylvia, vin eu la o portie
la 13.05.2011, 16:52
super tare
la 13.05.2011, 20:17
anca ...te-am asteptat la pranz
la 13.05.2011, 20:18
mona....ma bucur ca-ti place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking