Ciorba cu legume si perisoare de ciuperci - Reteta gustoasa de post
Postat de RODIMUR in Ciorbe 25 Noi 2019 | 6130 vizualizari
Știam de mult timp această rețetă, dar n-aveam curajul s-o prepar, gândindu-mă că perișoarele de ciuperci, fără ou, s-ar putea desface, la fiert. Acum am încercat prima dată această rețetă și secretul păstrării intacte a perișoarelor a fost fierberea lor la foc mic. A ieșit o ciorbă foarte gustoasă și pentru că-mi mai rămăseseră câteva ciupercuțe întregi de la salata ”Poienița”, le-am adăugat în oală pentru ultimele 2-3 minute de fiert.
Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de ciorbă.
Pentru aceasta Ciorba cu legume si perisoare de ciuperci - Reteta gustoasa de post ai nevoie de urmatoarele ingrediente: radacinoase, ardei gras, varza, ceapa, rosie, ciuperci.
Inapoi la reteta
|