Ciorba cu perisoare de vitel

Postat de Oana in Supe/Ciorbe
28 Ian 2010 | 16048 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 28.01.2010, 17:55
frumoase perisoare oana sunt punctul meu slab , cred ca pun faina in ele si se cam imprastie , o sa incerc fara . Ce bune trebuie sa fie !!!
la 28.01.2010, 17:56
ce frumos arata si ciorbita si castronelul si painea de casa.......o masa adevarata.....si cu un pic de ceapa....o nebunie...
la 28.01.2010, 17:57
Nu am pus niciodata faina...cateodata mai pun orez in ele, depinde cum imi vine pe moment...orez crud, spalat doar. Incearca sa inmoi mainile in otet cand le faci, stiu asta de la soacra mea
la 28.01.2010, 17:58
Am uitat sa pozez ardeii bulgaresti, noi suntem fani Tocmai facusem si paine, super buna a iesit!
la 28.01.2010, 18:08
numa bunataturi ai facut azi, haha, asa imi place cum gatesti si atmosfera de la tine din bucatarie, cred ca m-as simti in prima secuna...acasa...la tine, haha, nu m-as mai da usor dusa ...

eu mai pun la perisoare(nu intotdeauna, cand am chef) si putin orez...

ach si paine arata minunat...
la 28.01.2010, 18:21
taaare buna si perfecta pt zilele astea friguroase!
la 28.01.2010, 18:47
Multumesc, Rivka Mi-ar placea mult sa vii pe la mine Gaby, daaa, e super fierbinte, aburinda
la 28.01.2010, 22:50
orez ,se adauga atunci cand carnea e mai grasa;dupa perisoara pe care o ai in palma rezulta ca esti o persoana f.f, darnica asa ca ,ma pot aseza si eu la masa ; vreau din strachina ,neaparat!
la 29.01.2010, 15:41
foarte frumos arata...
la 29.01.2010, 19:28
Da, Teo, asa e Le-am facut mai maricele pt. ca s-au strans putin la fiert. iar cu orezul cam asa fac si eu, la carnea de porc pun. @ Ionix, multumesc.
la 29.01.2010, 21:22
Cam mica portia din imagine. Pentru cine ai pus? Cred ca pentru Stef, Catalin nu cred ca e satisfacut numai cu atat si zice: mai pune Oana, mai pune....
la 29.01.2010, 21:33
Ba e o imparteala foarte corecta. Ce e in farfurie e pentru restul familiei, ce-a ramas in oala e pentru mine
la 29.01.2010, 22:44
Acolo a fost portia mea Si mai e destula, ca fac o oala mareee
la 29.01.2010, 23:40
Desi nu am nimic in plan sa fac de mancare, inca nu m-a lovit inspiratia, am cumparat in seara asta niste carne de vitel. Oare sa fac o ciorba cu perisoare?
la 22.11.2011, 10:32
Bun!!!!! Arata super bine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking