Ciorba cu stiuca si peste afumat

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
29 Feb 2020 | 1878 vizualizari

 M-am pregatit sa prepar ciorba cu capetele de stiuca proaspata. Trebuia sa termin ciorba si repede  si sa fie foarte buna. Pe parcursul prepararii am fost in buna inspiratie. Mi-am amintit ca am vazut la Rocsi ciorba de peste afumat  in care a pus si conserva de peste. La mine a nimerit tocmai invers, peste prospat la care i-am potentat gustul cu un file de hering afumat. Doar asa s-a putut intalni o doamna proaspata si botoasa de apa dulce cu un domn conservat si afumat de apa sarata !!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 29.02.2020, 09:20
la 29.02.2020, 10:00
la 29.02.2020, 10:21
Bună este, dar știu a are prea multe oase!
la 29.02.2020, 11:57
Interesant!
la 29.02.2020, 12:32
Buni , poti servi cu incredere !!! Eu ierb pestele inainte , strecor zeam si aleg oasele . Apoi pun carne inapoi in zeama .. In imagine am pus o bucata cu os pentru impresie artictica
la 29.02.2020, 12:33
Madi, este si extraordinar de buna !!!
la 29.02.2020, 13:04
Interesant!
la 29.02.2020, 14:22
Dantes , sunt super-incantata de rezultat
la 29.02.2020, 15:54
Buna!
la 29.02.2020, 18:02
Pfff, o bunătate!
la 29.02.2020, 19:19
la 01.03.2020, 09:53
la 01.03.2020, 13:29
minunata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking